Oldtimerdag De Krim 2024

De oldtimerdag in De Krim was weer de jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zaterdag van mei. Samen met een grote groep vrijwilligers lukte het de organisatie, sinds de start in 2015, ieder jaar weer een mooi evenement te organiseren. Dankzij deze vrijwilligers en sponsoren is en blijft de oldtimerdag een laagdrempelig evenement met gratis toegang!

Op deze dag trefte  u weer een terrein vol oldtimer auto’s, vrachtauto’s, tractoren, motoren, brommers en enkele werktuigen aan die waren  rustig kunt bekijken terwijl de kinderen zich bezighouden met het diverse kindervermaak dat aanwezig is of meedoen aan de gazonmaaierslep. Mocht u toch uitgekeken raken op alle mooie voertuigen, dan was er gelegenheid voor een  hapje en drankje en  van de livemuziek in de tent. Voor de koopjesjagers was er  we een mooie markt met diverse goederen.

Dit is kortom was  evenement voor het hele gezin!

 

ADVERTISEMENT

Gerelateerde artikelen